قابل توجه افرادی که از لنزهای رنگی استفاده می کنند ، آیا می دانید که این لنز های .... | |
لنزهای رنگی باعث زخم قرنیه چشم می شود. استفاده از لنزهای رنگی بدون تایید چشم پزشک، موجب زخم قرنیه و بیماریهای چشمی میشود. به گزارش خبرگزاری ایلنا، احمد عامری مشاور وزیر بهداشت و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن بیان این مطلب تاکید کرد: در حال حاضر در بسیاری از آرایشگاه ها از لنزهای رنگی استفاده می شود که این کار می تواند میکروب ها را از طریق لنز به فرد دیگری منتقل کرده و بیماری های چشمی را به دنبال داشته باشد. وی افزود: هر چشمی شرایط لنز گذاری ندارد و چشم پزشک باید صلاحیت چشم فرد را برای لنز گذاری بررسی کرده و در صورت تأیید، فرد می تواند از لنزهای زیبایی استفاده کند. عامری مهمترین عوارض لنزهای رنگی را زخم قرنیه چشم دانست و تصریح کرد: در بیشتر موارد بهداشتی نبودن محیط نگهداری، آگاهی نداشتن از روش های استفاده و آماده نبودن چشم برای لنزگذاری، موجب عفونت های حاد چشمی می شود. وی توصیه کرد: افراد به هنگام بیرون آوردن لنز باید بلافاصله آن را با سرم های مخصوص شستشو دهند. برای عمل شستشو و لنزگذاری ناخن ها نباید بلند باشد زیرا باعث خراشیدگی سطح لنز می شود که قابل مشاهده نبوده و موجب رسوب میکروب می شود. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره نحوه شستشوی لنزهای رنگی گفت: لنز را باید در کف دست قرار داده و روی آن سرم و یا محلول مخصوص شستشو ریخته و با دست به آرامی ماساژ دهند تا ناخالصی های لنز برطرف شود. دکتر عامری تأکید کرد: افراد در هنگام خرید لنزهای رنگی، باید به تأییدیه وزارت بهداشت توجه داشته باشند و از خرید مارک های متفرقه خودداری کنند. |
آیا می دانید اشعه مایکرویو هنگام استفاده باید چقدر باشد ؟ آیا این فاصله در کم کردن تاثیر اشعه ایکس موثر است ؟
وی تصریح کرد: وسایل فلزی را درون مایکروویو نگذارند زیرا احتمال اصطکاک خیلی شدید و مختل شدن دستگاه و آسیب به ظرف و مواد غذایی را در پی خواهد داشت و توصیه میشود حتیالمقدور درهای ظروفی را که درون مایکروویو قرار میدهند بردارند زیرا درهای بسته باعث تجمع بخار درون ظرف شده و در برخی موارد باعث ترکیدگی میشود.
در این مطلب قصد داریم شما را با نکات جالبی در رابطه با این بیماری ترسناک آشنا کنیم و ...
افرادی که الکل ، مواد مخدر ، تنباکو مصرف می کنند ، بیشترین درصد ابتلا به این بیماری را تشکیل می دهند .
* سوءتغذیه و کمبود وزن بیش از حد نیز باعث اختلال در عملکرد هورمون و سیستم بدنی می شود که باعث می شود نشانه هایی از سرطان بروز کند .
* برای اینکه همیشه سالم و شاداب بمانید باید توجه خاصی به رژیم غذایی تان داشته باشید از مصرف افراطی غذاهای فست فود ، اضافه کردن بیش از حد نمک به غذای تان پرهیز کنید .
* سعی کنید یک فعالیت جنبی مانند ورزش را در برنامه های روزانه تان قرار دهید تا بدن و بخصوص سیستم بدنی تان دچار تنبلی نشود ، زیرا تنبلی و بی تحرکی محرک سرطان می باشد .
* شما لازم نیست برای اینکه سالم باشید حتما قهرمان المپیک شوید و یا اینکه دونده دو چهارصد متر باشید ، تنها سی دقیقه فعالیت ورزشی در روز کافی است .
* پژوهشگر دیوید سروان در کتاب ضد سرطان که یکی از پر تیراژترین کتابهای دنیا شناخته شده است ، از ویتامین د 3، به عنوان یک ویتامین نوید بخش یاد می کند .
نشانه های سرطان :
*افرادی که دچار سرطان می شوند در مرحله ی اول به خوردن غذا بی اشتها می شوند و میلی به خوراکی های از خود نشان نمی دهند ، این افراد باید بدانند برای اینکه با سلول های سرطانی مقابله کنند باید بنیه قوی داشته باشند و این اقدام را نه فقط با قرص ها و داروهای شیمیایی بلکه با مواد مقوی و خوراکی هایی که به بدن نیرو می رسانند ، می توانند جبران کنید .
* بسته به نوع سرطانی که افراد دارند نشانه هایی مانند تهوع ، رنگ پریدگی را بروز می دهند .
* تمام افرادی که دچار سرطان می شوند امید خود را سریع از دست می دهند و دچار افسردگی می شوند اما نباید به این شیوه به زندگی تان ادامه دهید ، زیرا شما هنوز زنده هستید و باید هر روز با امید به زندگی تان ادامه دهید .
هر روز معجزه ای تازه در علم پزشکی اتفاق می افتد .
* فراموش نکنید خانواده نقش اساسی دارد ، شما نباید به افراد سرطانی ترحم کنید و یا در معرض دید او گریه کنید ، این کار شما روحیه او را تضعیف می کند .
*افرادی که به سرطان مبتلا می شوند باید رژیم های غذایی خاصی را داشته باشند که توسط متخصص آنها تجویز می شود .
*توصیه می شود یک ورزش را به طور متناوب شروع کنید زیرا ورزش دارای فواید بسیاری می باشد .
* مهم ترین تاثیر ورزش در روحیه ی شما می باشد و روحیه ی شما را تقویت می کند و همین طور رشد و تکثیر سلول های سرطان را کاهش می دهد .
*بسیاری از افراد با وجود سلول های سرطانی که در بدن شان تکثیر می شوند اما سالهای سال به زندگی خود ادامه می دهند ، درحالی که بعضی دیگر با شنیدن این موضوع چند ماه بیش تر زنده نمی مانند . تفاوت این دو گروه در امید و ایمانشان به زندگی است .
* به جای اینکه منزوی و گوشه نشینی را اختیار کنید بهتر است به معاشرت و دیدار دیگران بپردازید و از پیله تنهایی خود خارج شوید و ارتباطات خود را مانند گذشته و یا حتی بیشتر ادامه دهید .
یک متخصص تغذیه گفت: غذاها را برای مسافرتهای نوروزی،نیمپز نکنیم، بلکه آنها را خام یا پخته همراه خود ببریم.
کودکان مبتلا به اوتیسم مشکلاتی در تعامل اجتماعی و برقراری ارتباط دارند، و ممکن است به رفتارهای تکراری دست بزنند. علائم رایج... | |
اوتیسم (درخودماندگی) یک اختلال رشدی دوره کودکی است که علاجی ندارد.
کودکان مبتلا به اوتیسم مشکلاتی در تعامل اجتماعی و برقراری ارتباط دارند، و ممکن است به رفتارهای تکراری دست بزنند.
|